DTU Electromagnetic Test Center

Dall & Lindhardtsen afleverede i starten af maj tilbud på DTU Electromagnetic Test Center. En ny unik bygning, B357 på DTU, der i fremtiden skal …

Dall & Lindhardtsen afleverede i starten af maj tilbud på DTU Electromagnetic Test Center. En ny unik bygning, B357 på DTU, der i fremtiden skal danne rammerne for tests og målinger af elektromagnetiske systemer, herunder mikrobølgeteknologi til trådløs kommunikation og telemåling, som bl.a. radarer, satellitter, medicinsk udstyr, sikkerhedssystemer mv. Bl.a. bruger Den Europæiske Rumfartsorganisation, ESA, DTU-ESA Facility til test af satellit-antenner.

 

Desværre blev vi ikke tildelt opgaven sammen med vores samarbejdspartnere hos SkouGruppen og Tyrens, men vi er stolte af det projekt vi leverede til konkurrencen og vi fik en god bedømmelse af vores kvalitet og facadeprojekt. Det har været et særligt fokus at nedskalere bygningens udtryk til en menneskelig, hvorfor der i facadens design fremstår med et varieret udtryk i et skiftende spil af lys og skygge i flader af transparente facadepartier, felter med solafskærmning, åbne vinduesarealer og lukkede flader.

Et byggeri som er designer til at kunne DGNB certificeres.