Kære alle – COVID-19

Dall & Lindhardtsen A/S bakker op om myndighedernes indsatser for at dæmme op for COVID-19, og vi gør, hvad vi kan for at passe på …

Dall & Lindhardtsen A/S bakker op om myndighedernes indsatser for at dæmme op for COVID-19, og vi gør, hvad vi kan for at passe på vores samarbejdspartnere og hinanden, for at undgå smittespredning.

Det indebærer, at vi følger myndighedernes anbefalinger og at vi håndtere mest mulig af kontakten med jer alle over telefon og e-mail. Vi holder ikke fysiske møder, hvilket det i realiteten viser sig at være praktisk muligt at undgå.

Dall & Lindhardtsen A/S opretholder arbejdet og produktionen, så vi kan hjælpe hinanden gennem udfordringerne. Men vi arbejder på distancen.

Hvis der er aftalt et fysisk møde med os indenfor de næste to uger, vil vi kontakte jer i nærmeste fremtid, så alternative mødeformer og tidspunkter kan blive aftalt.

Da store dele af det offentlige lukker ned de næste 14 dage, vil der være nogle opgaver, som vi ikke har mulighed for at få løst i samme hastighed som sædvanligt. Det håber vi, at I har forståelse for. Vi vil følge udviklingen nøje og få opgaverne løst så snart som muligt.

Som altid glæder vi os til at tale med jer. Vi er fortrøstningsfulde og håber, at vi hjælpes ad med at dæmme op for smitten, så vi forhåbentlig snart er tilbage til en normal hverdag igen.