Prækvalificeret til Helsingør Sundhedshus

Dall & Lindhardtsen A/S er blevet prækvalificeret i forbindelse med udbud af totalentreprisekontrakt om projektering og opførelse af Nyt Sundhedshus i Helsingør. Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S er totalentreprenør. …

Dall & Lindhardtsen A/S er blevet prækvalificeret i forbindelse med udbud af totalentreprisekontrakt om projektering og opførelse af Nyt Sundhedshus i Helsingør.

Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S er totalentreprenør. Dall & Lindhardtsen er underrådgiver sammen med PLH Arkitekter A/S, Midtconsult P/S og BOGL ApS.

Sundhedshuset forventes at få et samlet areal på ca. 13.000 m2 og skal rumme både regionale, kommunale og private funktioner.

Sundhedshuset understøttes af en fælles vision om at udvikle fremtidens nære sundhedsvæsen med mennesket i centrum og med fokus på kvalitet og sammenhængende forløb, der går på tværs af kommune, region og almen praksis. Det nye fælles Sundhedshus vil give alle borgerne en tydelig indgang til det nære sundhedsvæsen i Helsingør. I Sundhedshuset vil man som borger, opleve, at forskellige sundhedsfunktioner, tilbud og fagligheder fletter sammen, så sammenhængen og adgangen styrkes og tilbuddene målrettes borgernes behov og ressourcer.

Vi, hos Dall & Lindhardtsen, ser frem til den videre proces med udbud med forhandling i samarbejde med vores stærke team.