Om Dall & Lindhardtsen A/S

Vi arbejder indenfor hele den arkitektfaglige skala fra design til planlægning, og varetager rådgivning i alle faser fra idé til færdigt byggeri og drift. Vi …

Vi arbejder indenfor hele den arkitektfaglige skala fra design til planlægning, og varetager rådgivning i alle faser fra idé til færdigt byggeri og drift. Vi udfører store og små opgaver for både offentlige og private bygherrer. Spændet i vore referencer viser tegnestuens faglige bredde – fra laboratorier til lagerhaller, fra sygehuse til savanner. Vi løser traditionelle og utraditionelle opgaver – og tager gerne imod faglige udfordringer.

Vi yder arkitektrådgivning som totalrådgivning, delt rådgivning eller på anden måde, afhængigt af den enkelte bygherres ønsker og behov. Ved totalrådgivning tilknyttes ingeniører, konsulenter og andre specialister som selskabets underrådgivere, ligesom selskabet til tider er underrådgiver for ingeniørfirmaer, hvor de er valgt som totalrådgiver.

Vores kundekreds er en bred vifte af offentlige bygherrer i stat, regioner og kommuner, samt private bygherrer over hele landet.

Vi ønsker og tilstræber, at enhver kunde oplever samarbejdet med os som kompetent og velkoordineret.

Vores primære arbejdsområde er bygningsarkitekturen. Opgaverne er for en stor dels vedkommende resultater af arkitektkonkurrencer, som vi har vundet. Referencelisten viser tegnestuens store faglige bredde og erfaring i at indarbejde komplicerede funktionskrav i unikke og helstøbte bygninger.

Vi beskæftiger os med alle former for byggeri:

  • Nybyggeri
  • Til- og ombygninger
  • Renovering og vedligeholdelse.

Vi udfører rådgivning i alle byggeriets faser:

  • Planlægning og skitsering
  • Projektering og udbud, under udførelsen af byggeriet samt i den efterfølgende drift
  • Vedligeholdelse.