Espergærde Gymnasium

Byggeriet omfatter ombygning af 1.sal i kantineområdet herunder opførelsen af en ekstra etage på et eksisterende tag. Området anvendes til de studerende og lærere som …

Byggeriet omfatter ombygning af 1.sal i kantineområdet herunder opførelsen af en ekstra etage på et eksisterende tag.

Området anvendes til de studerende og lærere som studemiljøer som private rum, hvor grupper på 6 personer kan opholde sig i et roligt og aflukket miljø, Trods den private sfære er udtrykket let med transparente og luftige materialer, så et lyst og gennemsigtigt miljø opnås.

Alle skillevægge mellem miljøerne er udført som glasvægge. Selve facaden er udført i glas med variabel solafskærmning, der åbner sig ud til grønne fællesarealer. og skaber visuel kontakt mellem ude og inde. For at imødekomme gymnasiets ønske om flere moderne mødefaciliteter er der etableret et større fleksibelt møderum som kan opdeles i 2 mindre rum.

Der er foretaget en lettere ombygning af underetagen bestående af bibiloteksfunktioner.

Fakta
Bygherre
Espergærde Gymnasium
Ibrugtagning
2011
Areal
ca. 125 m2
Anlægssum
ca. kr. 4,5 mio.
Samarbejdspartnere
EKJ Rådgivende Ingeniører A/S