Skolen i Bymidten i Helsingør – afgørelse af projektkonkurrence

Til projektkonkurrencen om Skolen i Bymidten i Helsingør har Dall & Lindhardtsen A/S med det stærke team af samarbejdspartnere – GPP Arkitekter A/S, Thing Brandt …

Til projektkonkurrencen om Skolen i Bymidten i Helsingør har Dall & Lindhardtsen A/S med det stærke team af samarbejdspartnere – GPP Arkitekter A/S, Thing Brandt Landskab ApS og EKJ Rådgivende Ingeniører A/S – udarbejdet et forslag til skolens udformning.

Projektkonkurrencen om Skolen i Bymidten i Helsingør blev afleveret til Helsingør Kommune d. 15. marts 2016 og d. 5. april 2016 præsenterede teamet – repræsenteret ved alle fire virksomheder – projektet for en samlet dommerkomité i Byrådssalen på Helsingør Rådhus.

Ved modtagelse af evalueringen af projektkonkurrencen må Dall & Lindhardtsen A/S og team desværre konstatere, at vi ikke blev udpeget som vinder af den nye Skolen i Bymidten. I evalueringen af projektkonkurrencen kan vi dog bryste os af de mange positive kommentarer, der viser, at vores gode intentioner og idéer er formidlet og modtaget i forhold til de arkitektoniske visioner, som vi har lagt vægt på i denne projektkonkurrence.

Vi takker vores samarbejdspartnere for det gode og konstruktive samarbejde i konkurrenceforløbet og ser frem mod nye opgaver.