Totalrenovering af E/F Gurreparken

Gurreparken er en tidstypisk boligbebyggelse fra 60erne, med karakteristiske byggetekniske og arkitektoniske elementer. De horisontale facadebånd, de murede gavle og de markerede indgangspartier i tegl …

Gurreparken er en tidstypisk boligbebyggelse fra 60erne, med karakteristiske byggetekniske og arkitektoniske elementer. De horisontale facadebånd, de murede gavle og de markerede indgangspartier i tegl er alle elementer vi indarbejder i renoveringen således, at projektet udføres i respekt for det eksisterende byggeri, men med et nutidig arkitektonisk udtryk og med moderne byggetekniske løsninger. Bl.a. forstærkes udtrykket af de murede indgangspartier ved, at udføre relief i murværket således, at teglstensmuren danner en stoflig overflade med et nutidigt udtryk.

Dall & Lindhardtsen er i samarbejde med LeanDesign ApS  i gang med projektet for en totalrenovering af E/F Guffeparken. Arbejdet omfattet en renovering af klimaskærmen på hele bebyggelsen, som omfatter 146 lejligheder fordelt på 6 ejendomme samt en ny helhedsplan for bebyggelsen.