Praktik hos Dall & Lindhardtsen A/S

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Uopfordrede ansøgninger til arkitekt-, bygningskonstruktør- og kommunikationspraktik til hhv. forårs- og efterårssemestre kan fremsendes via kontaktoplysningerne herover.   …

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Uopfordrede ansøgninger til arkitekt-, bygningskonstruktør- og kommunikationspraktik til hhv. forårs- og efterårssemestre kan fremsendes via kontaktoplysningerne herover.

 


 

Vi søger i øjeblikket en kommunikations/designpraktikant til efterårs-semestret.

Vi har i øjeblikket ingen ledige praktikpladser indenfor arkitektur og bygningskonstruktion, men vi modtaget meget gerne din uopfordrede ansøgning her.

——————-

Kommunikations og designpraktikant til

Dall & Lindhardtsen Arkitekter

Har du lyst til at arbejde med brand-design, udvikle kommunikations- og mediestrategier samt være med til at implementere dem på tværs af platforme?

Har du interesse for kommunikation, brand-design og arkitektur?

Vi søger en skarp og selvstændig praktikant til re-branding af tegnestuen Dall & Lindhardtsen i Helsingør – tre minutters gang fra Kystbanen
til København.

I D&L bliver du en del af en tegnestue med 50 års historie (vi har bl.a. tegnet Den Arktiske Ring i Zoo, Aalborg Universitet og det nye supersygehus i Odense) som er i de indledende faser af udviklingen af en gennemgribende ny visuel identitet samt kommunikationsstrategi og -plan, så vi bl.a. kan øge vores online tilstedeværelse og forbedre vores relationsarbejde. Det er en spændende udvikling med stort potentiale, som vi gerne vil invitere dig til at deltage i.

Som praktikant vil du indgå i et fast sparringsteam med vores faste kommunikationsmedarbejder på et smukt kontor med 15-20 dygtige, imødekommende kollegaer og højt til loftet. I vil, i tæt dialog med ledelsen, udarbejde forskellige typer af arbejde inden for grafisk design, markedsføring, sociale medier, tekstforfatning, PR og PQ (ansøgningsmateriale til arkitekturprojekter) – samt ikke mindst sparre med hinanden omkring udvikling af nye strategiske retningslinjer.

Dine opgaver vil spænde vidt, men vil ud over en masse kreativ udvikling typisk indeholde produktion af content til sociale medier, SoMe management, fotoredigering, research og strukturering af informationer i ex. Excel, redesign af materiale til internt og eksternt brug, herunder PQ-ansøgninger, CVer og referencer. Har du interesse for og kendskab til WordPress og SEO, vil der blive mulighed for at indgå i arbejdet med redesign af vores website. Der vil være plads til, at du løbende kan træne specifikke kompetencer efter behov.

Har du en drøm om at arbejde med kommunikation på en tegnestue efter endt uddannelse, kan vi tilpasse dit praktikforløb til det og skrue op for dit indblik i akkvisitionsafdelingen og vores markedsovervågning, lige såvel som du kan få styrket dine organiserings- og projektstyringskompetencer efter behov.

Om dig

Du studerer på en relevant videregående uddannelse, fx brand design, communication design, kommunikation, design, arkitektur eller lign. og har allerede studeret i et par år

Du brænder for at formidle på tværs af platforme – og brænder ikke inde med dine idéer

Du behersker Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat og har du nogenlunde styr på Excel er det en fordel

Du er analytisk, hands-on og glæder dig til at omsætte teori til praksis

 

Ansøgning

Vi søger en praktikant både til/enten sommer og/eller efterår 2020 og der vil være samtaler løbende. Praktikforløbet kan vare fra 10 uger til seks måneder. Der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Send din ansøgning og CV, gerne med portfolio eller relevante links, til kommunikationsmedarbejder Sandra Engen på presse@dall-lindhardtsen.dk.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 27 26 33 45 hvis du har spørgsmål, eller vil have en snak om hvordan et praktikforløb kan se ud for lige netop dig – med udgangspunkt i din uddannelse, ambitioner og kompetencer.

Vi glæder os til at høre fra dig!