Stjernevang : Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Arkitekter og bygningskonstruktører i Dall & Lindhardtsen har stået for ombygning, renovering og modernisering af eksisterende bygning for Region Hovedstadens Psykiatri, Børne og Ungdomspsykiatrisk Center …

Arkitekter og bygningskonstruktører i Dall & Lindhardtsen har stået for ombygning, renovering og modernisering af eksisterende bygning for Region Hovedstadens Psykiatri, Børne og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) Stjernevang, afdeling Glostrup. 

Brugere har været et stort fokuspunkt i udviklingen af projektet og den høje grad af brugerinddragelse har skabt et godt udgangspunkt for en succesfuld renovering og optimering af fremtidige forhold. 

BUC Stjernevang i Glostrup er efter ombygningen indrettet med nye kontorer, observationslokaler, samtalerum samt nye lege- og puderum. Et nyt køkken er etableret i den sydlige fløj, mens et større og eksisterende køkken er transformeret til et tidssvarende, moderne køkken.

Udvendigt er vinduer udskiftet og et haveanlæg omkranset af bygningens fløje er blevet skabt til glæde for stedets brugere, deres arbejdsmiljø og helingsprocesser. Det er indrettet med legeredskaber og har til formål at at give Stjernevangens beboere og pårørende et naturligt afbræk i en udfordrende hverdag.  

Fakta
Bygherre
Region Hovedstaden v. Caroline Hansen
Ibrugtagning
2019
Areal
ca. 840 m²
Anlægssum
ca. 7,5 mio. kr.
Samarbejdspartnere
LeanDesign Aps (ingeniørydelser)