Helsingør Kommune : 17 skoler

Projektet omfatter indretning og ombygning af 17 skoler i Helsingør kommune med henblik på at, etablere arbejdsplader til skolernes lærer og pædagoger, inden for de …

Projektet omfatter indretning og ombygning af 17 skoler i Helsingør kommune med henblik på at, etablere arbejdsplader til skolernes lærer og pædagoger, inden for de eksisterende bygningsrammer.

Projektet tager udgangspunkt i Skolereformen – Den nye folkeskole -, brugernes behov og ønsker samt en grundig registrering af eksisterende forhold. På baggrund af denne viden har Dall & Lindhardtsen A/S i tæt dialog med Helsingør kommune og brugerne udviklet et indretnings- og ombygningsprojekter for samtlige 17 skoler med henblik på at, skabe de bedste rammer for undervisningsforberedelse for skolernes ansatte.

Under samme projekt er gennemført ombygninger for tandlægeklinik på én af de berørte skoler, Tibberup Skole, samt udvidelse med større areal for lærerforberedelse ved udnyttelse af eksisterende tagrum med fritlagte konstruktioner og etablering af kviste på Nygård Skole, som er bevaringsværdig.

Dall & Lindhardtsen A/S har som arkitekt og projekteringsleder varetaget idéudviklingen, projekterings- og udbudsfasen samt udførelsesfasen herunder fagtilsyn og byggeledelsen.

Projekteringsledelse er varetaget af Christian Kloch, der er partner hos Dall & Lindhardtsen A/S.

Fakta
Bygherre
Helsingør Kommune
v. Rasmus Børner
Ibrugtagning
2014
Areal
Arealer fordelt på 17 skoler
Anlægssum
ca. kr. 15 mio.