Islands Brygge : Kælderombygning

Projektet er en renovering af en del af kælderplanen i Bryggens Gård på Islands Brygge 37, hvor der skal skabes faciliteter, som i første omgang …

Projektet er en renovering af en del af kælderplanen i Bryggens Gård på Islands Brygge 37, hvor der skal skabes faciliteter, som i første omgang skal kunne anvendes af Københavns Kommunes ca. 110 parkeringsvagter. Arealet har tidligere været indrettet til bl.a. badeanstalt for rådhusbetjente.

Etableringen af nye bade- og omklædningsfaciliteter opdeles i en herre- og en dameafdeling med garderobepladser, toiletter og brusebade for hhv. ca. 90 og 50 personer. Ligeledes etableres nyt massagerum, vaske- og tørrerum samt garderobepladser med ca. 250 garderobebokse.

Faciliteterne skal i første omgang kunne anvendes af Københavns Kommune’s ca. 110 parkeringsvagter samt senere også af bygningens øvrige medarbejdere.
Bade- og omklædningsfaciliteterne etableres under hensyntagen til den efterfølgende, samlede ombygning af Islands Brygge 37, der således kan komme til at fremstå som attraktive og imødekommende faciliteter for alle bygningens fremtidige brugere.

Vægge er revet ned og alle overflader er malerbehandlet. Terrændæk er udgravet for etablering af nyt betondæk med god isoleringsevne.

Fakta
Bygherre
Københavns Ejendomme
Ibrugtagning
2012
Areal
ca. 300 m2
Anlægssum
estimeret ca. kr. 5 mio.
Samarbejdspartnere
OBH Rådg. Ingeniører A/S