Konventum

Første og anden etape af vores projekt for renovering og ombygning af hotelværelserne på LO-Skolen / Konventum i Helsingør er gennemført og ibrugtaget. Et projekt, …

Første og anden etape af vores projekt for renovering og ombygning af hotelværelserne på LO-Skolen / Konventum i Helsingør er gennemført og ibrugtaget. Et projekt, der er udviklet med stor respekt for dette smukke og fredede byggeri af Karen og Ebbe Clemmensen. Projektet er gennemført med en materialeholdning i stedets ånd, under hensyntagen til bygningsanlæggets bevaringsværdige kvaliteter og fredningsværdier, samtidig med at der tilføjes et nyt og nutidigt lag til huset og en ny fortælling til historien.

Badeværelserne fremstår nu med imødekommende løsninger og materialer, der lever op til tidssvarende og miljørigtige funktions- og kvalitetskrav ift. kunder og drift.

De ombyggede badeværelser fremstår med et enkelt materialevalg i høj kvalitet, med anvendelse af gedigne materialer i naturlige farveholdninger, der svarer til stedets ånd og stil.

Ombygningen er udført i overensstemmelse med ”LO-skolen – Manual til fremtidig sagsbehandling”, udarbejdet for Slots- og Kulturstyrelsen november 2012.

Foran os venter yderligere fem etaper.

 

Fotos tilhører Konventum. Tak for lån!

Fakta
Bygherre
LO-Skolen / Konventum