Sjælør Boulevard : Hjemløseboliger

Projektet omfatter totalrådgivning i forbindelse med hovedprojektet vedr. omdannelsen af eksisterende bofællesskaber for borgere med handicap til i alt 18 solistboliger. Der etableres 3 solistboliger …

Projektet omfatter totalrådgivning i forbindelse med hovedprojektet vedr. omdannelsen af eksisterende bofællesskaber for borgere med handicap til i alt 18 solistboliger. Der etableres 3 solistboliger per bygning med hver deres egen indgang, og soverum. Der etableres desuden nye fællesfaciliteter og personalerum.

Solistboligerne skal udelukkende bruges af hjemløse med socialt støttebehov, for at imødekomme deres stærke behov for individuel bopæl. Brugerne er del af en særlig udsæt gruppe, der har behov for socialrådgivning. Der er tale om institutionslignende byggeri.

Der udføres energirelaterede bygnings- og installationsarbejder ved gennemførelsen af ombygningen og ejendommen energimærkes efter endt ombygning i henhold til BR10.

Bygningsmiljøundersøgelser viser forekomster af bly i lofter over eksisterende vådrum, hvorfor nedrivning og ombygning gennemføres med hensyntagen til disse blyforekomster.

Fakta
Bygherre
Københavns Ejendomme
Ibrugtagning
2012
Areal
ca. 900 m²
Anlægssum
8 mio. kr.
Samarbejdspartnere
OBH Rådg. Ingeniører A/S