Tvillingegård 1 : Lejlighedskompleks

Byggeriet fremstår som en vinkel, der omgiver et stort, grønt, fælles haveområde. Havearealerne anlægges med varierende beplantning og belægning, så de kan anvendes til vidt …

Byggeriet fremstår som en vinkel, der omgiver et stort, grønt, fælles haveområde. Havearealerne anlægges med varierende beplantning og belægning, så de kan anvendes til vidt forskellige formål. Leg, boldspil og afslapning.

Ejendommen placeres, så alle boliger har optimale udsigtsmuligheder over søen og  det øvrige landskab. Bebyggelsen fremstår lys og åben med harmonisk sammenhængmellem boligområdet og det omkringliggende landskabsrum.

Tvillingegård 1 opføres i 4 etager samt en penthouseetage på toppen. Byggerietfremstår med et funktionelt udtryk med hvide, pudsede mure og store, lette  glaspartier ved trappeopgangene. Præcist skårne bygninger og flade tage understregerdette udtryk. Tilbagetrukne facadepartier og fremspringende altaner giver  bebyggelsen et varieret udtryk. Der er indgang til trapperummene fra begge sideraf bygningerne, så der er let adgang fra alle boliger via trappe og elevator til både  havearealerne, Søndergårds Allé og torvet.

Hver lejlighed har to altaner, mens penthouselejlighederne har to tagterrasser med pergolaoverdækning. Stuelejlighederne ligger i niveau med terræn og har flisebelagte terrasser. Lejlighederne fremstår med forskellige planløsninger, så forskellige familiers størrelse og sammensætning tilgodeses. Alle boliger har gennemlyste  stuer og store glaspartier, der fører ud til altanerne. Boligerne er indrettet som klassiske familieboliger med entré, badeværelse, køkken, alrum med spiseplads  og opholdsareal samt et, to eller tre værelser. Der er indarbejdet fleksibilitet i hver enkelt bolig, så muligheder for individuelle planløsninger kan tilgodeses.

Boligerne varierer fra ca. 69 m² til ca. 145 m².

Fakta
Bygherre
Kuben Byg v. Helene Bjergelund
Ibrugtagning
2007
Areal
ca. 4.000 m²
Anlægssum
ca. 40 mio. kr.
Samarbejdspartnere
Strunge Jensen A/S
Finn Jørsboe Mdl