Tagboliger, H.C. Andersens Boulevard

Etablering af tagboliger har gennem de seneste år været en stigende tendens i hovedstaden. Tagboligerne på H. C. Andersens Boulevard skiller sig således ikke umiddelbart …

Etablering af tagboliger har gennem de seneste år været en stigende tendens i hovedstaden. Tagboligerne på H. C. Andersens Boulevard skiller sig således ikke umiddelbart ud fra det øvrige boligmarked – alligevel er de specielle.

Ejendommen er beliggende helt centralt i København og er bevaringsværdig i kategori 3. Det er særligt kviste med drageskæl, og andre detaljer, der er krav om bevaring af. Lejlighederne på toppen af det indre København planlægges med nutidige og moderne boligløsninger, der tilgodeser kvalitet og funktionalitet.

Hver af de tre lejligheder indrettes efter de særlige forhold, som de eksisterende rammer giver. Detaljerne i lejlighederne afspejler de muligheder, som tagkonstruktionen, kvistene, tårnene og adgangsforholdene giver til de indvendige rum. Det skaber nogle helt særlige rumligheder, når der skal indrettes stuer, køkkener, toiletter og værelser til fremtidige boliger på de gamle lofter i de historiske bygningsrammer.

Bygherren har prioriteret kvalitet og eksklusivitet højt. Gedigne materialer af en kvalitet, der sikrer lange levetider og minimal vedligehold i de kommende udlejningslejligheder.

 

Projektrolle: Projektleder, projekteringsleder, sagsarkitekt, ingeniør

Ydelser: Dispositionsforslag, Projektforslag, Myndighedsprojekt, Hovedprojekt, Udbudsprojekt og Projekteringsledelse

Fakta
Bygherre
Privat bygherre
Ibrugtagning
2020
Areal
ca. 380 m²